Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ



Ο Έλληνας Δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών Κώστας Καρυπίδης και πάλι σε δοκιμασία για να «σπάσει τα ανθρώπινα όρια».

Ο Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών (http://www.polemikes-tehnes.gr/) διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 25Νοε 2012 στο κλειστό γυμναστήριο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΚΡΗΤΗΣ το ετήσιο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών το οποίο τείνει να γίνει θεσμός πλέον με τη συμμετοχή πολλών ομάδων από το χώρο των πολεμικών τεχνών.

Τη φετινή διοργάνωση στηρίζουν τοπικές αρχές της ΚΡΗΤΗΣ (όπως ο ΔΗΜΟΣ Ηρακλείου, κα) αλλά και αριθμός χορηγών-επιχειρήσεων προκειμένου να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία όπως και οι προηγούμενες.

Η φετινή όμως διοργάνωση παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κεντρικός καλεσμένος της βραδιάς θα είναι ο Δάσκαλος πολεμικών τεχνών κ. Κώστας Καρυπίδης μαζί με την Ομάδα Επιδείξεων του Συνδέσμου (όλοι τους ταλαντούχα παιδιά) για να δείξουν τις ικανότητες τους λαμβάνοντας μέρος στο φεστιβάλ μαζί με τις άλλες αποστολές πολεμικών τεχνών/μαχητικών αθλημάτων.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Σε συντονισμό με τους Διοργανωτές ο κ. Καρυπίδης θα επιχειρήσει ενώπιον του κοινού και της τηλεόρασης να καταρρίψει ένα νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ από το χώρο των πολεμικών τεχνών το οποίο θα είναι το 5ο κατά σειρά.

Το νέο ρεκόρ έχει τον τίτλο «τα γρηγορότερα 10 τραβήγματα σπαθιού & κοψίματα στόχων» και είναι ένα εντελώς νέο ρεκόρ το οποίο θέσπισε ο Παγκόσμιος Οργανισμός ΓΚΙΝΕΣ κατόπιν εισηγήσεως του Κώστα Καρυπίδη.

Πρόκειται για μία πάρα πολύ δύσκολη προσπάθεια καθότι η πειθαρχία στις κινήσεις του σπαθιού, η απόλυτη συγκέντρωση, η αρμονία, η δύναμη και η ταχύτητα θα καθορίσουν την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος. Το παραμικρό λάθος ίσως αποβεί μοιραίο.

Σε περίπτωση επιτυχίας ο Έλληνας Δάσκαλος μαζί με γνωστό Ιάπωνα σπαθιστή θα είναι οι μοναδικοί στο Κόσμο με τόσα Παγκόσμια Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ από το χώρο των πολεμικών τεχνών.

Ο Έλληνας Δάσκαλος μας έχει κάνει ήδη υπερήφανους στο παρελθόν έχοντας καταρρίψει 4 φορές Παγκόσμια Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ μαζί με την Ομάδα του και του ευχόμαστε και πάλι καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου